Rekenmodel Berekening Kilometervergoeding

Personeel

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Welke kilometervergoeding mag u als werkgever vergoeden? Uw werknemers met een vaste arbeidsplaats mag u een vaste kilometervergoeding geven. Deze kilometervergoeding kunt u hanteren voor zowel woon-werkverkeer als voor zakelijke ritten. De kilometervergoeding is onbelast en u hoeft er geen premie over te betalen.

Wat moet u doen m.b.t. Kilometervergoeding?
De hoogte van de kilometervergoeding moet overeenkomen met het daadwerkelijk aantal gereden kilometers. Uitgangspunt voor de berekening van de kilometervergoeding is het aantal werkdagen op jaarbasis, verminderd met een bepaald aantal dagen voor vakantie, ziekte en dergelijke. Voor personeel in deeltijd moet u de regeling naar evenredigheid toepassen. Dit kunt u ook doen om een vaste kilometervergoeding per week of maand te bepalen.

Kilometervergoeding op basis van nacalculatie
Als de reisafstand voor het woon-werkverkeer meer dan een bepaald aantal kilometer bedraagt, bent u verplicht om de kilometervergoeding op basis van nacalculatie toe te kennen. Dit houdt in dat u aan het einde van het kalenderjaar het exacte aantal gereden kilometers bepaalt. Als uw werknemer regelmatig naar andere plaatsen dan de vaste werkplek reist, kunt u de kilometervergoeding ook op basis van nacalculatie berekenen

In het besloten gedeelte van deze portal vindt u een Rekenmodel Berekening Kilometervergoeding

Dit deel is afgeschermd

Word een betalende gebruiker en krijg direct toegang!

 

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00