Modellen voor uw Facturen

Administratie

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Voor de administratie van uw bedrijf is het van groot belang om facturen aan uw klanten te sturen die voldoen aan alle wettelijke regels. Een goede factuur moet daarmee voldoen aan verschillende eisen. Denk aan het vermelden van een de naam en het adres van uw bedrijf en de koper. Ook zaken als het Btw-nummer, de KvK -nummer van de verkopende partij en een datum van aanmaak van de factuur mogen niet ontbreken.

Belang van een goede factuur
Een goede factuur is van belang omdat de Belastingdienst het verplicht stelt. Daarnaast wilt u dat uw klant direct uw factuur betaalt. Zonder dat de factuur een paar keer heen en weer gaat omdat deze niet volledig is of onjuist.
Bovendien zorg een correcte factuur voor een zelfde beeld van uw bedrijf: professioneel en betrouwbaar.

Werk nauwkeurig bij het maken van een factuur
Een goede factuur betekent veel controleren, zeker de eerste keer dat u factureert. Gebruik een goed administratieprogramma, dan kunt u de klantgegevens opslaan. Dat scheelt veel werk.

Werk ook nauwkeurig met uw eigen gegevens
Voer eigen gegevens zonder fouten eenmalig in wanneer u een boekhoudprogramma gebruikt. Factureren buiten Nederland gelden aparte regels. Hierbij is vooral de taal op de factuur en het VAT-nummer belangrijk. Ook gelden andere regels voor de btw.

Modellen voor uw Facturen
In het besloten deel van deze portal vindt u verschillende Factuur Modellen die u voor uw eigen administratie kunt gebruiken.  Ook vindt u hier een lijst met tips en adviezen voor het maken van een eigen factuur. Verder vindt u in het besloten gedeelte een Checklist Factuur.

Bent u op zoek naar een portal met vele handige financiële tools? Kijk dan eens op www.financieelklaar.nl

Dit deel is afgeschermd

Word een betalende gebruiker en krijg direct toegang!


Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00