Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

HRM

-> Personeelsadministratie
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Stappenplan opzetten Personeelsdossier
Het personeelsdossier bevat belangrijke gegevens over je personeel. Bij het bewaren van die gegevens moet je rekening houden met een aantal zaken, zoals wettelijke verplichtingen. Een stappenplan voor een goed personeelsdossier helpt je bij het opzetten van een goed personeelsdossier.

Onderdelen Personeelsadministratie
Een personeelsdossier opzetten is een systematische activiteit.Het is belangrijk voor een bedrijf met personeel om een personeelsdossier te hebben. Je bent als ondernemer wettelijk verplicht om een personeelsadministratie te voeren. Twee aspecten zijn belangrijk; het veilig bewaren van administratieve en fiscale gegevens en overige gegevens die vastleggen hoe de medewerker functioneert. Wat staat er in een personeelsdossier? Deze tool geeft het antwoord.

Rekenmodel Berekening Netto bedrag van Bijzondere beloningen
Afhankelijk van je keuze van het jaarloon / belastingtarief bereken je met deze rekenmodule het netto bedrag van je bijzondere beloning.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.