Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Financieel

-> Kosten- / Kostprijsberekening
terug naar overzicht bedrijfsthema's

Rekenmodel Afschrijvingsstaat
Met dit Excel sjabloon bent u in staat om uw eigen afschrijvingsstaat te maken. Dit scheelt u accountantskosten. Deze afschrijvingsstaat is beschikbaar in Excel.

Rekenmodel Berekening Uurprijs
Wat is het uurtarief dat ik als ondernemer ongeveer moet berekenen om het door mij gewenste jaarinkomen te gaan halen? Met dit rekenmodel maakt u voor dit doel een berekening.

Kostprijs Berekenen

Met deze kostprijscalculator kunt u een berekening op hoofdlijnen maken van uw kostprijs van uw product op basis van uw inkoopkosten en uw personeelskosten. Met deze kostprijscalculator krijgt u eenvoudig en snel inzicht in de inkoopkosten, de marges en de personeelskosten van uw producten. Dit rekenmodel is bedoeld voor horecabedrijven en aanpalende bedrijven.Rekenmodel Berekening Rente en Aflossing
Met dit Rekenmodel Berekening Rente en Aflossing kunt u aflossingen en rentebetalingen berekenen. U hoeft zelf niet financieel deskundig te zijn om toch deze berekening te kunnen maken met dit rekenmodel.

Stappenplan Berekening Kostprijs van een Product


Rekenmodel Prijsberekening voor uw Product of Dienst
Met dit Rekenmodel berekent u de optimale prijs voor uw product of dienst. Bij welke vraagprijs is de winst van uw product of dienst maximaal? Met dit rekenmodel kunt u dit berekenen.

Rekenmodel kostprijsberekening bij Import

Als u gaat importeren, heeft u waarschijnlijk al een idee aan wie u uw producten wil verkopen. Om prijsafspraken te kunnen maken, moet u wel weten welke kosten u gaat maken. Bijvoorbeeld voor opslag in een magazijn of een transportverzekering. Zo rekent u een goede prijs, die al uw kosten dekt en die u niet uit de markt prijst. Met dit Rekenmodel Kostprijsberekening bij Import berekent u het.Rekenmodel Berekening Uurtarief
Een goed uurtarief bepaalt het succes van uw onderneming. Dit rekenmodel geeft u diverse handreikingen om het juiste uurtarief te bepalen, van uzelf of van uw medewerkers.


Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.