Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Omzet Verhogen: Hoe kunt u uw Omzet Verhogen?

U wilt uw omzet verhogen. Een breder assortiment in de markt zetten. Specifieke producten in het voetlicht brengen. Cross- en Up-sell helpen u hierbij. Gevolgd door een aantal belangrijke vragen die zorgen voor omzet verhoging. 

In het streven naar groei ontwikkelt een onderneming verschillende activiteiten. Een daarvan is het werven van nieuwe klanten door middel van acquisitie. Waar business-to-business relaties aan de orde zijn gebeurt dat veelal door buitendienst medewerkers, die gegevens verzamelen over mogelijke nieuwe klanten en markten, (telefonisch) contacten proberen te leggen met potentiële nieuwe klanten en bezoeken afleggen aan potentiële klanten om zich voor te stellen. 

Belangrijke ingrediënten om uw omzet te vergroten, is het vermogen om de vraag van de klant te beantwoorden. Hoe doet u dat in de huidige markt? Dat vraagt kennis, inzet, betrokkenheid en goed doorvragen. Want de klant kan tegenwoordig op zoveel plekken terecht en de concurrentie is groot. Dus is het zaak te zorgen dat de klant uw bedrijf onderscheidt van andere bedrijven uit uw branche. 

U wilt actief werken aan het Verhogen van uw Omzet? Meld u aan als gebruiker van de portal Verkoop Tools voor het MKB.
Met de portal Verkoop Tools voor het MKB kunt u  direct gebruik maken van vele Praktische verkooptools, Salesmodellen, e-books en MKB-onderzoeksrapporten. Bijvoorbeeld de Tool Vastleggen Klantinformatie, een Quick Scan voor meer Inzicht in uw Klanten of een digital paper over Commercieel gebruik van Email in uw bedrijf. Heel praktisch en direct toe te passen in uw concrete bedrijfssituatie.  
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief


Share |

Acquisitie: Maak jaarlijks een Acquisitieplan

Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.