Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Adviesfilms voor Ondernemers - Introductiebericht

Nieuw! Portal Adviesfilms voor Ondernemers

Korte films voor het MKB behorend tot 19 bedrijfsthema’s
Mensen kijken liever dan lezen… 

De meeste gebruikers van Internet kijken liever naar een instructiefilmpje of een adviesvideo dan dat ze een handleiding of artikel lezen. Zeker met de opkomst van de snelle verbindingen van mobiele telefoons. Soms is iets via een filmpje veel beter en sneller uitgelegd... Deze nieuwe portal bevat daarom meer dan driehonderd korte instructiefilms en adviesvideo’s verdeeld over 19 bedrijfsthema’s. Zoals financieel, fiscaal, Sales, HRM, Communicatie, ICT en Vaardigheden. Gemaakt voor ondernemers in het MKB en hun adviseurs. Wekelijks komen er nieuwe zakelijke films en video’s bij. Wanneer te gebruiken? Als u snel de hoofdlijnen van een onderwerp wilt leren kennen; Als voorbereiding op een gesprek met de bank; Als u ondernemers adviseert, bijvoorbeeld als accountant, boekhouder of bedrijfsadviseur; Als u als trainer voor ondernemers gebruik maakt van video’s. Klantvoordelen U hoeft geen dure trainingen meer te volgen; U krijgt via korte films en video’s allerlei tips en adviezen die u direct kunt toepassen; U krijgt snel zicht op de kern van uw vraag. Daar zijn de filmpjes op gemaakt. Gebruikskosten Het jaargebruik van deze portal kost u slechts € 99,- (excl. BTW). Dat is nog geen negen euro per maand. Als welkomstgeschenk ontvangt u de software “Grip op uw Financiële Zaken” (ontwikkeld i.s.m. BDO) Meld u vandaag nog aan! Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Software “Grip op uw Financiële Zaken” (ontwikkeld i.s.m. BDO) Met de 12 Rekenmodellen behorende tot de Software Prognoses en Jaarcijfers maakt u verschillende soorten prognoses (liquiditeitsprognoses, Investeringsprognoses en Exploitatieprognoses), financiële analyses (Balansanalyses) en een Financieel plan. Bedoeld voor de directeur-eigenaar of manager van een afdeling/organisatie die behoefte heeft aan een rekentool voor Financieel Management. Klik hier voor meer informatie en bestellen ________________________________________ De portal Adviesfilms voor Ondernemer is een merkproduct van Groenendaal Bedrijfscommunicatie. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Hier kunt u zich afmelden. PS. Lukt dit niet automatisch, reply dan dit mailbericht onder vermelding van ‘Afmelden’.

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief


Share |

Liquiditeitsbegroting: Het belang van een Liquiditeitsbegroting
Financieel Management: Let op uw financiŽle risico
Liquiditeitsbegroting: Maak regelmatig een Liquiditeitsbegroting
Salariskosten: Wat zijn voor de werkgever de Salariskosten van een Werknemer?
Jaarrekening lezen: Hoe haalt u informatie uit uw jaarrekening?
Kostenbesparing: Suggesties voor kostenbesparing in uw bedrijf
Kredietbeoordeling: Zorg voor goede voorbereiding bij uw Kredietaanvraag
Cashflow - Hoe zorgt u voor verbetering van uw Cashflow?
Aanvragen Krediet: Waarop moet u letten bij Kredietaanvraag?
Exploitatiebegroting: Aandachtspunten bij een Exploitatiebegroting

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.