Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

ICT in het MKB: Adviezen voor een goed ICT Beleid

Gaat u een ICT beleidsplan voor uw bedrijf schrijven? Naast een goede omschrijving van de huidige omgeving van in uw bedrijf aanwezige werkplekken wilt u ook een passende visie verwoorden. Welke onderwerpen laat u aan bod komen?

In essentie gaat het dan om de vraag: Waar wilt uw bedrijf of organisatie in de komende jaren naartoe en hoe kan ICT daaraan bijdragen? Inderdaad is het voor een beleidsplan van belang goed na te gaan wat de verwachtingen zijn voor de komende jaren. Zie het als een toekomstverwachting waarbij u zelf een inschatting maakt over de vernieuwingen en toepasbaarheid van technieken die in opkomst zijn.

Maar ook wat uw bedrijf of organisatie verwacht in groei en of uitbreidingen van werkzaamheden. Het is van belang goed na te gaan wat het belang voor ICT is bij de organisatie zelf, immers een houtzagerij heeft minder ICT middelen dan een online handelsbedrijf. 

Meld u aan als gebruiker van de portal Management Tools voor het MKB
Meld u zich aan als gebruiker van de portal Management Tools voor het MKB dan kunt u direct gebruik maken van vele Rekenmodellen, e-books en MKB-onderzoeksrapporten op het gebied van Management, ICT en Milieu & Energie. Meld u vandaag nog aan en ga direct aan de slag met bijvoorbeeld de ICT-scan voor het MKB en met de vele andere tools op het gebied van Management.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief


Share |

Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.