Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Digitale Bibliotheek met vele Juridische Artikelen op elk gebied

Deze Juridische Bibliotheek is uiterst handig voor Juridisch Adviseurs, Ondernemers, Advocaten en Accountants. Het gaat hier om een grote verzameling artikelen, jurisprudentie, Relevante Juridische Adressen, enzovoort. En dat voor elk rechtsgebied apart.  Hoe vindt u uw weg in deze Juridische Digitale bibliotheek?
Via het menu links en de selectiebalk bovenin kunt u de inhoud van deze juridische internetbibliotheek bekijken. Deze prachtige juridische verzameling  is onderdeel van een samenwerking tussen Nederlandse universiteiten. Het doel van deze samenwerking is een volwassen Internetbibliotheek voor het juridisch-wetenschappelijke domein aan te bieden, primair gericht op het Nederlandse recht en secundair op het Europese en internationale recht.

De participerende instellingen zijn de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Koninklijke Bibliotheek, de Rijksuniversiteit Groningen, de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Dat garandeert het feit dat het gaat om juridische uitstekende informatie!  

Aanmelden als gebruiker van de Digitale Ondernemer
Wilt u gebruik gaan maken van deze Juridische Digitale Bibliotheek, naast nog meer dan duizend andere handige Tools voor Werkgevers, Ondernemers en Adviseurs? Meld u dan vandaag nog aan als gebruiker van de Digitale Ondernemer.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief


Share |

Huren bedrijfspand: Aandachtspunten alvorens u een bedrijfspand gaat huren
Belangrijke Juridische Aspecten voor uw Bedrijf of Webwinkel
Uw product of ontwerp beschermen tegen namaken? Registreer uw intellectueel eigendom.
Portretrecht en uw Bedrijf - Dit moet u weten over Portretrecht
Concurrentiebeding met uw Werknemer? Aandachtspunten voor een Concurrentiebeding
Handig voor juridische adviseurs: Jurisprudentie opzoeken op Onderwerp

Gratis welkomstgeschenk

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.