Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Financieel Management: Let op uw financiŽle risico

Door aandacht te schenken aan uw financiële positie kunt u uw betalingsrisico’s verkleinen, uw continuïteit vergroten en de financiële lasten verlagen door rekening te houden met uw investeringen in activa en de daarbij behorende meest effectieve financieringen (passiva) op de lange en korte termijn.

Als ondernemer in het midden- of kleinbedrijf weet u dat ondernemen en risico’s onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Of het nu gaat om financiële risico’s, reputatierisico’s of risico’s van economische of operationele aard.

Door het nemen van bedrijfsrisico's kunt u kansen benutten. Maar bent u zich als ondernemer voldoende bewust van de bijkomende gevolgen van het nemen van risico's? Volledige zekerheid dat er nooit iets misgaat, is onmogelijk. Door te weten wat uw risico's zijn, kunt u een bewuste afweging maken of u deze risico's wilt accepteren, vermijden, beheersen of financieel wilt afdekken: risicomanagement!

Meld u aan als gebruiker van Tools voor Financiële Zaken
Meld u dan nu aan als gebruiker van de portal Tools voor Financiële Zaken. U kunt dan direct gebruik maken van vele Praktische Financiële Rekenmodellen, Modellen, e-books en MKB-onderzoeksrapporten. Bijvoorbeeld een Financiële Risicoscan of  een Rekentool Liquiditeitsbegroting Maken en nog vele andere Rekentools op het gebied van Financieel Management voor ondernemers. 
Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief


Share |

Liquiditeitsbegroting: Het belang van een Liquiditeitsbegroting
Liquiditeitsbegroting: Maak regelmatig een Liquiditeitsbegroting
Salariskosten: Wat zijn voor de werkgever de Salariskosten van een Werknemer?
Jaarrekening lezen: Hoe haalt u informatie uit uw jaarrekening?
Kostenbesparing: Suggesties voor kostenbesparing in uw bedrijf
Kredietbeoordeling: Zorg voor goede voorbereiding bij uw Kredietaanvraag
Cashflow - Hoe zorgt u voor verbetering van uw Cashflow?
Aanvragen Krediet: Waarop moet u letten bij Kredietaanvraag?
Exploitatiebegroting: Aandachtspunten bij een Exploitatiebegroting
Besparen op uw bedrijfskosten? Maak een Kostenbesparingsplan

Als nieuwe gebruiker van de Digitale Ondernemer ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.